Cotlet de porc cu os, cu sos de soia (Hongshao dapai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Cotlet de porc cu os, cu sos de soia (Hongshao dapai)

Cotlet de porc cu os, cu sos de soia (Hongshao dapai)

Ingrediente:

 4 bucati de cotlete de porc cu os, sare, zahar, vin, 2 bucati de praz, sos de soia

Mod de preparare:

Cotletele intregi se spala si se bat cu spatele cutitului.Se aseaza pe foc tigaia cu 3-4 linguri de ulei. Cind uleiul s-a incins, se pun 2 cotlete sa se prajeasca bine pe ambele parti timp de 3-5 minute. Se scot si se pun celelalte doua cotlete la prajit. Se scot dupa 3-5 minute.Se pune in tigaie prazul taiat fasii si se prajeste un minut. Se adauga cotletele prajite, o lingura de sare, 2 lingurite de vin (sau alcool alb), 2-3 lingurite de sos de soia, 2 lingurite de zahar. Focul ramane potrivit. Se pune capacul pe tigaie si se intorc din cand in cand cotletele. Cand e cazul, se adauga putina apa fiarta. Dupa circa 10-15 minute, cind sosul a scazut si s-a ingrosat, mancarea e gata si buna de servit.

Adauga comentariu la reteta - Cotlet de porc cu os, cu sos de soia (Hongshao dapai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kunefe (cataif)
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Prajitura cu tofu si ciocolata
Baclavale traditionale
Turta dulce din piscoturi
Gratin de broccoli si conopida
Salsa cruda
Tarta cu mere
Pachetele cu porumb si branza
Barcute de vinete
Cartofi in crusta de mustar
Chiftele din legume
Bruschette cu legume si tofu
Salata de mango
Clatite umplute cu salata de pui si avocado