Cubulete de carne calite (Chao rou ding)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Cubulete de carne calite (Chao rou ding)

Cubulete de carne calite (Chao rou ding)

Ingrediente:

150 de grame de carne de porc, doi ardei grasi, o jumatate de morcov, un cartof (cam de 150 de grame),ulei, o jumatate de albus, putin vin alb, doua felii de ghimbir, o bucata de praz si doi catei de usturoi, sare, vegeta, amidon praf

Mod de preparare:

Intii se taie carnea de porc in cubulete. Se adauga vin alb, sare, albus si putin praf de amidon si se amesteca.Se taie ardeii, morcovul si cartoful tot in cubulete de aceeasi marime.Se aseaza tigaia la foc iute. Se toarna putin ulei (doua -trei lingurite). Cind uleiul s-a incins bine, se adauga ghimbirul,prazul si usturoiul taiate marunt, pe urma carnea. Se amesteca bine cu o lopatica sau o lingura de lemn. Dupa doua-trei minute se goleste tigaia, carnea se pun deoparte, in alt vas.
  Se spala tigaia si se aseaza din nou la foc iute. Se toarna alte doua lingurite de ulei. Cand s-a incins, se pun cubuletele de cartofi si morcovi, se amesteca. 3-5 minute mai tarziu se adauga cubuletele de ardei. Se sareaza. Dupa inca 2-3 minute, se adauga carnea. Se adauga putina zeama de pui sau de carne, apoi putin vegeta si putin praf de amidon dizolvat in doua-trei lingurite de apa. Se amesteca bine si mancarea este gata de scos si de servit.

Adauga comentariu la reteta - Cubulete de carne calite (Chao rou ding)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Fursecuri fine cu nuci
Batoane de cereale
Turta dulce din piscoturi
Melcisori de pizza
Risotto cu broccoli si kaiser
Vegeta de casa
Cartofi cu conopida si branza
Bulete cu cascaval la cuptor
Melitzanosalata Agioritiki
Somon salbatic cu crusta de brinza
Covrigi
Ciorba din pipote de curcan
Ardei copti pane