Cubulete de carne condimentata (La zi rou ding)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Cubulete de carne condimentata (La zi rou ding)

Cubulete de carne condimentata (La zi rou ding)

Ingrediente:

250 de grame de muschi de porc, 100 de grame de arahide, 2-3 ardei grasi, un albus de ou,praf de amidon, vegeta, vin alb, zahar, praz, doi catei de usturoi, doua felii de ghimbir, sare, ulei de ardei iute sau 5-8 ardei iuti, dupa gust, amidon

Mod de preparare:

Intii se taie carnea in cubulete, peste care se toarna putin vin alb, sare dupa gust, albusul de ou, putin praf de amidon. Se amesteca.Ardeii grasi se spala, se scot semintele si se taie in bucati mici.Se aseaza tigaia pe foc. Se toarna vreo 150 de grame de ulei.Dupa incalzirea uleiului, se pun arahidele sa se prajeasca. Dupa circa 4-5 minute cind arahidele capata culoarea aurie, se scot si se recupereaza uleiul.Se reaseaza tigaia pe foc, se pun ardeii grasi. Se sareaza. Se amesteca si dupa un minut, doua, se scot.
  Se reaseaza tigaia pe foc cu putin ulei. Se pun ghimbirul ,usturoiul si prazul taiate marunt si ardeii iuti sau ulei de ardei iute. dupa aceea se toarna carnea in ulei. Dupa ce carnea isi schimba culoarea, se pun ardei grasi, putin zahar si praf de amidon si in cele din urma putin vegeta si arahidele si se amesteca bine. Mancarea este gata de scos din tigaie si de servit.

Adauga comentariu la reteta - Cubulete de carne condimentata (La zi rou ding)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caipirinha
Tort de nuci
Spaghetti Carbonara
Ciorba de praz cu zeama de varza
Somon la gratar
Pateuri
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Ciorbita de pui si fasolica verde
Caltabosi
Palet de dames
Melcisori de pizza
Cozonaci cu nuca si mac
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Prajitura cu mere si brinza
Paste cu spanac si gorgonzola