Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Ingrediente:

 200 g fasole verde, 50 g ciuperci proaspete (sau de conserve), sare, ulei, ulei de susan, zeama de gaina sau de oase, praf de gust, 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb in zeama cu sare, timp de 5-6 minute si se scot.Fasolea se taie la lungimea omogena de 4-5 cm. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 2-3 lingurite de ulei. Cand acesta e incins, se pune fosolea si sare. Se amesteca un minut-doua, se adauga usturoiul taiat marunt, putin praf de gust si ulei de susan. Se amesteca bine si mancarea e gata de scos.Se aseaza frumos fasolea intr-o farfurie, fiind inconjurat de ciupercile.La aceasta mancare se poate adauga 50-100 g de carne de porc. Carnea se taie in felii subtiri, se amesteca cu putin sare, praf de amidon, vin. Se prajeste usor in ulei si se amesteca cu fasolea cu un minut inainte de a fi gata.

Adauga comentariu la reteta - Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gogosele din flori de dovleac
Saltimbocca alla romana
Tort cu mere si nuci
Chiftelute din orez
Supa crema de ciuperci
Ciorbita de pui si fasolica verde
Sirop de citrice
Tarta sarata din frunze de conopida
Portofele de cod cu fasole verde
Manti
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Cozonac cu mac si alune de padure
Fettuccine cu ton si rosii
Paine cu orez
Chicken Bryan