Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Ingrediente:

 200 g fasole verde, 50 g ciuperci proaspete (sau de conserve), sare, ulei, ulei de susan, zeama de gaina sau de oase, praf de gust, 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb in zeama cu sare, timp de 5-6 minute si se scot.Fasolea se taie la lungimea omogena de 4-5 cm. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 2-3 lingurite de ulei. Cand acesta e incins, se pune fosolea si sare. Se amesteca un minut-doua, se adauga usturoiul taiat marunt, putin praf de gust si ulei de susan. Se amesteca bine si mancarea e gata de scos.Se aseaza frumos fasolea intr-o farfurie, fiind inconjurat de ciupercile.La aceasta mancare se poate adauga 50-100 g de carne de porc. Carnea se taie in felii subtiri, se amesteca cu putin sare, praf de amidon, vin. Se prajeste usor in ulei si se amesteca cu fasolea cu un minut inainte de a fi gata.

Adauga comentariu la reteta - Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Salata de mango
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tort de ciuperci
Tarte Flambée
Chiftelute
Supa de dovleac ( Butternut )
Agliata Verde
Supa de gulii
Painici cu busuioc
Crap la cuptor (pe gratar)
Roastbeef a la Jamie
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Dulceata de portocale cu ciocolata
Prajitura de ciocolata