Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)

Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)

Ingrediente:

 150 de grame de muschi de porc, 100 de grame de varza chinezeasca,200 de grame de ulei, vin alb, otet, praz taiat subtirel, doua felii de ghimbir, doua capatini de usturoi, zeama de pui sau de oase de porc, amidon, un albus, vegeta

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii de cate doi-trei centimetri lungime si latime si de 3 milimetri grosime. Se amesteca cu putin vin alb, sare, albus si amidon praf.Varza chinezeasca se spala si se taie in bucati mici de 3-4 cm lungime si latime si se oparesc 2-3 minute in apa fiarta si se scot.Se prepara intr-un castron circa 50 –80 de grame de sos alcatuit din vin, vegeta, sare, otet, zeama de pui sau de carne, amidon, praz taiat subtire.
  Tigaia se asaza la foc iute. Se toarna uleiul. Dupa ce acesta s-a incins,se presara feliile de carne sa se prajeasca 2-3 minute.Tigaia cu putin ulei in ea se pune din nou pe foc. Se toarna sosul.Un minut mai tarziu se pun varza chinezeasca si feliile de carne prajita si se amesteca bine.

Adauga comentariu la reteta - Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di melanzane
Rulada de vita cu sunca
Cheesecake cu rosii si busuioc
Chiftelute de urda in sos de rosii
Chec de carne
Gogosele din flori de dovleac
Ardei umpluti II
Friptura de mistret
Dovlecei crocanti la cuptor
Ciorba de miel
Biscuiti cu Nutella
Ciuperci umplute cu legume
Banana Daiquiri
Prajitura cu zmeura si pomelo
Compot de rubarba