Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)

Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)

Ingrediente:

 150 de grame de muschi de porc, 100 de grame de varza chinezeasca,200 de grame de ulei, vin alb, otet, praz taiat subtirel, doua felii de ghimbir, doua capatini de usturoi, zeama de pui sau de oase de porc, amidon, un albus, vegeta

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii de cate doi-trei centimetri lungime si latime si de 3 milimetri grosime. Se amesteca cu putin vin alb, sare, albus si amidon praf.Varza chinezeasca se spala si se taie in bucati mici de 3-4 cm lungime si latime si se oparesc 2-3 minute in apa fiarta si se scot.Se prepara intr-un castron circa 50 ÔÇô80 de grame de sos alcatuit din vin, vegeta, sare, otet, zeama de pui sau de carne, amidon, praz taiat subtire.
  Tigaia se asaza la foc iute. Se toarna uleiul. Dupa ce acesta s-a incins,se presara feliile de carne sa se prajeasca 2-3 minute.Tigaia cu putin ulei in ea se pune din nou pe foc. Se toarna sosul.Un minut mai tarziu se pun varza chinezeasca si feliile de carne prajita si se amesteca bine.

Adauga comentariu la reteta - Felii de carne prajita cu sos alb (Hua liu li ji)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Carne de miel in stil mongolez
Saratele
Pasca cu branza dulce
Pogacele cu jumeri
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tortelete cu crema Toffee
Capunti alla puttanesca
Chutney de prune
Spaghetti cu zucchini si rosii
Gratin de broccoli si conopida
Mancarica de gulas
Muschiulet de porc cu susan
Cosulete umplute
Kisir -  salata de griu