Kedgeree

Kedgeree

Ingrediente:

500 gr cod afumat ,coaja de la 1 lamaie ,1 frunza de dafin ,60 gr unt ,1 ceapa mare, tocata ,1 lingurita pudra curry ,3 oue fierte, tari, tocate ,500 g orez basmati, fiert ,20 gr patrunjel ,2 galbenusuri ,60 ml smantana ,1 lamiie, taiata in sferturi, pentru ornare

Mod de preparare:

Pestele se fierbe cu coaja de lamaie si dafin, dupa ce da in clocot se reduce flacara si se fierbe incet inca 6-8 min. Se scoate, se scurge, se dezoseaza, despieliteaza si se separa in fulgi. Se incinge untul, se caleste ceapa si curry, pana ce devine aurie, se adauga ouale tocate, orezul fierbinte, pestele, galbenusurile si smintina. Se amesteca bine si se serveste fierbinte.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Kedgeree


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Aripioare prajite in crusta
Chiftelute
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Parmigiana di melanzane
Pasta de leustean
Varza rosie cu mar
Cotlete de vinete
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Pateuri rapide
Prajitura cu zmeura si pomelo
Baton de vanilie
Cozonaci cu nuca si mac
Banana Daiquiri
Caracatita in ulei
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate