Kedgeree

Kedgeree

Ingrediente:

500 gr cod afumat ,coaja de la 1 lamaie ,1 frunza de dafin ,60 gr unt ,1 ceapa mare, tocata ,1 lingurita pudra curry ,3 oue fierte, tari, tocate ,500 g orez basmati, fiert ,20 gr patrunjel ,2 galbenusuri ,60 ml smantana ,1 lamiie, taiata in sferturi, pentru ornare

Mod de preparare:

Pestele se fierbe cu coaja de lamaie si dafin, dupa ce da in clocot se reduce flacara si se fierbe incet inca 6-8 min. Se scoate, se scurge, se dezoseaza, despieliteaza si se separa in fulgi. Se incinge untul, se caleste ceapa si curry, pana ce devine aurie, se adauga ouale tocate, orezul fierbinte, pestele, galbenusurile si smintina. Se amesteca bine si se serveste fierbinte.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Kedgeree


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Praz umplut cu ciuperci
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Crutoane aromate
Turta dulce din piscoturi
Rulada cu cascaval
Saratele
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Rulada de somon afumat
Supa de gulii
Ciorba de praz cu zeama de varza
Mancarica de gulas
Sesame Chicken
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Manti