Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Ingrediente:

 150-200 de grame de muschi de porc, un castravete,ulei, pasta de tomate, amidon, sare, o jumatate de albus

Mod de preparare:

Carnea se spala si se taie felii subtiri. Se amesteca cu sare, albus si putin amidon.Castravetele se spala si se taie felii subtiri.Se aseaza tigaia cu 250 de grame de ulei pe foc. Cand uleiul s-a incins, se pune feliile de carne sa se prajeasca. Dupa un minut-doua, se scot si se scurg de ulei.
  Uleiul se recupereaza si se reaseaza tigaia cu putin ulei pe foc. Se pune castravetele. Se amesteca putin si se adauga doua-trei linguri de pasta de tomate, sare, 2-3 linguri de apa de la robinet. Dupa ce se da in clocot, se adauga carnea si o lingurita- doua de amidon. Astfel, sosul devine consistent, legat. Se ameteca de cateva ori si mancarea este gata de servit.

Adauga comentariu la reteta - Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec cu ficat
Tort Krantz
Ciorba de rosii II
Bulete din ciupercute
Saratele
Manti
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Musaca
Caltabosi
Sarmale fara carne
Bors de iarna cu afumatura
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Spirale cu Nutella
Cartofi in crusta de mustar
Friptura de porc cu sorici