Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Ingrediente:

 150-200 de grame de muschi de porc, un castravete,ulei, pasta de tomate, amidon, sare, o jumatate de albus

Mod de preparare:

Carnea se spala si se taie felii subtiri. Se amesteca cu sare, albus si putin amidon.Castravetele se spala si se taie felii subtiri.Se aseaza tigaia cu 250 de grame de ulei pe foc. Cand uleiul s-a incins, se pune feliile de carne sa se prajeasca. Dupa un minut-doua, se scot si se scurg de ulei.
  Uleiul se recupereaza si se reaseaza tigaia cu putin ulei pe foc. Se pune castravetele. Se amesteca putin si se adauga doua-trei linguri de pasta de tomate, sare, 2-3 linguri de apa de la robinet. Dupa ce se da in clocot, se adauga carnea si o lingurita- doua de amidon. Astfel, sosul devine consistent, legat. Se ameteca de cateva ori si mancarea este gata de servit.

Adauga comentariu la reteta - Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de fasole cu ton
Supa de pasare cu fructe goji
Muschiulet de porc cu susan
Chiftelute de calamari
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tiramisu
Tropical salad with coconut shrimps
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tamagoyaki
Portofele de cod cu fasole verde
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Ciocanele de pui cu varza
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Sparanghel verde cu bacon
Manti