Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)

Ingrediente:

 150-200 de grame de muschi de porc, un castravete,ulei, pasta de tomate, amidon, sare, o jumatate de albus

Mod de preparare:

Carnea se spala si se taie felii subtiri. Se amesteca cu sare, albus si putin amidon.Castravetele se spala si se taie felii subtiri.Se aseaza tigaia cu 250 de grame de ulei pe foc. Cand uleiul s-a incins, se pune feliile de carne sa se prajeasca. Dupa un minut-doua, se scot si se scurg de ulei.
  Uleiul se recupereaza si se reaseaza tigaia cu putin ulei pe foc. Se pune castravetele. Se amesteca putin si se adauga doua-trei linguri de pasta de tomate, sare, 2-3 linguri de apa de la robinet. Dupa ce se da in clocot, se adauga carnea si o lingurita- doua de amidon. Astfel, sosul devine consistent, legat. Se ameteca de cateva ori si mancarea este gata de servit.

Adauga comentariu la reteta - Muschi de porc cu pasta de tomate (Fanqie liji)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu spanac si gorgonzola
Aripioare prajite in crusta
Spirale cu Nutella
Prajitura de ciocolata
Um Ali - budinca egipteana din paine
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Salata de fasole cu ton
Piept de pui afumat
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Chutney de prune
Ghiveci de orez cu legume
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Pui cu legume de primavara
Compot de rubarba
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella