Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)

Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)

Ingrediente:

150-200 de grame de muschi de porc, un ou,putina drojdie, amidon, 3 lingurite de faina, ulei, sare, praf de gust, vin de masa, piper

Mod de preparare:

Carnea se spala si se taie felii de marime potrivita (2-3 cm lungime, 2-3 mm grosime). Se amesteca bine cu oul batut. 3 lingurite de faina, o lingurita de amidon, putina drojdie dizolvata intr-o lingura de apa calduta, putin praf de gust, vin de masa, sare. Se lasa de-o parte o ora- doua.Se aseaza tigaia (sau, de preferinta ceaunul) cu circa 250 de grame de ulei pe foc potrivit. Cand uleiul s-a incalzit (nu trebuie incins), se depun, una dupa alta, feliile de carne sa se prajeasca, fara sa se lipeasca. Se amesteca cu lopatica de lemn. Cand feliile de carne s-au intarit si au capatat o culoare galbena (aceasta operatie dureaza 5-6 minute), se scot pe o farfurie.Se lasa tigaia (ceaunul) cu ulei pe foc iute. Cand uleiul s-a incins, se pun dintr-o data toate feliile de carne sa se prajeasca inca o data. Dupa circa 20-30 de secunde, cand carnea a capatat culoarea galbena-aurie, se scot din nou pe farfurie si uleiul se recupereaza.
  Aceasta mancare, seamana intr-o oarecare masura cu snitelul din România. Se serveste cu putin piper.

Adauga comentariu la reteta - Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de carne
Cartofi in crusta de mustar
Tocanita de naut la cuptor
Crema de zahar ars
Agliata Verde
Pasta de leustean
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Pui cu legume de primavara
Dulceata de rubarba
Tort din alune de copac
Bors de iarna cu afumatura
Paste de spanac cu calamari si rosii
Roastbeef a la Jamie
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Pachetele cu porumb si branza