Sote de conopida (Chao cai hua)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de conopida (Chao cai hua)

Sote de conopida (Chao cai hua)

Ingrediente:

250 g de conopida,sare, ulei, praf de gust, zeama de pui sau de oase, praf de amidon

Mod de preparare:

Conopida se spala, se taie in bucati potrivite. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 3 lingurite de ulei. Cand uleiul e incins, se pune conopida. Se sareaza, se amesteca un minut-doua, se adauga 80 g de zeama. Un minut mai tirziu, se adauga putin praf de gust, o lingura de praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca bine si mancarea este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sote de conopida (Chao cai hua)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caipirinha
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Stifatho
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Spaghetti Carbonara
Bruschette cu legume si tofu
Pachetele cu porumb si branza
Rulada cu cascaval
Rulouri din piept de pui
Crema de zahar ars
Parmigiana di zucchine
Beef Bourguignon - Julia Child
Vegeta de casa
Capunti alla puttanesca
Supa de pasare cu fructe goji