Sote de conopida (Chao cai hua)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de conopida (Chao cai hua)

Sote de conopida (Chao cai hua)

Ingrediente:

250 g de conopida,sare, ulei, praf de gust, zeama de pui sau de oase, praf de amidon

Mod de preparare:

Conopida se spala, se taie in bucati potrivite. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 3 lingurite de ulei. Cand uleiul e incins, se pune conopida. Se sareaza, se amesteca un minut-doua, se adauga 80 g de zeama. Un minut mai tirziu, se adauga putin praf de gust, o lingura de praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca bine si mancarea este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sote de conopida (Chao cai hua)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri fine cu nuci
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Gogosele din flori de dovleac
Salata de telina si morcovi rasi
Ghiveci de orez cu legume
Crenvursti in aluat
Supa de pasare cu fructe goji
Palet de dames
Antricot cu sos de piper verde
Placinta  cu pui, spanac si branza
Creveti crocanti cu cocos
Chicken Bryan
Drob de miel
Kunefe (cataif)
Spinach and Feta Quesadilla