Sote de conopida (Chao cai hua)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de conopida (Chao cai hua)

Sote de conopida (Chao cai hua)

Ingrediente:

250 g de conopida,sare, ulei, praf de gust, zeama de pui sau de oase, praf de amidon

Mod de preparare:

Conopida se spala, se taie in bucati potrivite. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 3 lingurite de ulei. Cand uleiul e incins, se pune conopida. Se sareaza, se amesteca un minut-doua, se adauga 80 g de zeama. Un minut mai tirziu, se adauga putin praf de gust, o lingura de praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca bine si mancarea este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sote de conopida (Chao cai hua)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painici cu busuioc
Cotlete de vinete
Tarte Flambée
Fursecuri fine cu nuci
Pateuri cu ciuperci
Placinta  cu pui, spanac si branza
Inghetata de cocos
Ardei umpluti cu legume
Tarta cu crème brûlé
Aluat cu branza
Prajitura  cu mac
Salata de tortellini
Varza rosie cu mar
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella