Sote de conopida (Chao cai hua)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de conopida (Chao cai hua)

Sote de conopida (Chao cai hua)

Ingrediente:

250 g de conopida,sare, ulei, praf de gust, zeama de pui sau de oase, praf de amidon

Mod de preparare:

Conopida se spala, se taie in bucati potrivite. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 3 lingurite de ulei. Cand uleiul e incins, se pune conopida. Se sareaza, se amesteca un minut-doua, se adauga 80 g de zeama. Un minut mai tirziu, se adauga putin praf de gust, o lingura de praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca bine si mancarea este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sote de conopida (Chao cai hua)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Friptura de porc cu sorici
Rosii umplute cu orez
Pateuri umplute cu sunca
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Dovlecei crocanti la cuptor
Ghiveci de orez cu legume
Cotlete de vinete
Cupola ninsa cu ciocolata
Crap la cuptor (pe gratar)
Saltimbocca alla romana
Rulada de somon afumat
Salata
Salata de sfecla rosie cu pui
Lasagne cu spanac si branza chevre