Sote de conopida (Chao cai hua)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de conopida (Chao cai hua)

Sote de conopida (Chao cai hua)

Ingrediente:

250 g de conopida,sare, ulei, praf de gust, zeama de pui sau de oase, praf de amidon

Mod de preparare:

Conopida se spala, se taie in bucati potrivite. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 3 lingurite de ulei. Cand uleiul e incins, se pune conopida. Se sareaza, se amesteca un minut-doua, se adauga 80 g de zeama. Un minut mai tirziu, se adauga putin praf de gust, o lingura de praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca bine si mancarea este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sote de conopida (Chao cai hua)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba din pipote de curcan
Tiramisu
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Prajitura cu mere si brinza
Fursecuri cu gem
Mincarica de pipote
Somloi Galuska
Paine cu iaurt
Pogacele cu jumari
Tort de ciuperci
Risotto cu broccoli si kaiser
Prajitura  cu mac
Omleta cu orez la cuptor
Bruschette cu dovlecei
Ardei umpluti,mai altfel