Sote de conopida (Chao cai hua)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de conopida (Chao cai hua)

Sote de conopida (Chao cai hua)

Ingrediente:

250 g de conopida,sare, ulei, praf de gust, zeama de pui sau de oase, praf de amidon

Mod de preparare:

Conopida se spala, se taie in bucati potrivite. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 3 lingurite de ulei. Cand uleiul e incins, se pune conopida. Se sareaza, se amesteca un minut-doua, se adauga 80 g de zeama. Un minut mai tirziu, se adauga putin praf de gust, o lingura de praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca bine si mancarea este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sote de conopida (Chao cai hua)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sparanghel verde cu bacon
Sarmale fara carne
Tarta cu mere
Feta cu rosii uscate,in ulei
Supa-crema de broccoli
Prajitura Latte Macchiato
Somloi Galuska
Taameia
Chutney de prune si ardei
Piept de pui afumat
Spaghetti Carbonara
Polos
Paine rapida fara drojdie
Salata de tortellini
Bruschette cu legume si tofu