Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca (salata China),untura, sos de soia, otet, zahar, praf de amidon, putin piper de Szichuan

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati de 2-3 cm.Se aseaza pe foc tigaia cu 2 lingurite de untura si piper de Szichuan. Dupa incingerea unturii, se pune varza. Se amesteca 3-5 minute, se adauga cate o lingura de zahar si sos de soia, 2 lingure de otet. Se amesteca bine, se adauga o lingura praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Feta cu rosii uscate,in ulei
Praz umplut cu ciuperci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Kunefe (cataif)
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Cozonaci cu nuca si mac
Paste cu ciuperci si rosii
Somon la cuptor cu sos alb
Melitzanosalata Agioritiki
Tocanita de naut la cuptor
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cranberry Muffins
Prajitura cu tofu si ciocolata
Aripi de curcan tandoori
Batoane de cereale