Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca (salata China),untura, sos de soia, otet, zahar, praf de amidon, putin piper de Szichuan

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati de 2-3 cm.Se aseaza pe foc tigaia cu 2 lingurite de untura si piper de Szichuan. Dupa incingerea unturii, se pune varza. Se amesteca 3-5 minute, se adauga cate o lingura de zahar si sos de soia, 2 lingure de otet. Se amesteca bine, se adauga o lingura praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Pogacele cu jumari
Portofele de cod cu fasole verde
Bulete din ciupercute
Cotlete de vinete
Rulada de pui intreg
Crutoane aromate
Salsa cruda
Paine pictata
Parjoale de vara
Ardei umpluti cu legume
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Pachetele cu porumb si branza
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Ciorba de rosii II