Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca (salata China),untura, sos de soia, otet, zahar, praf de amidon, putin piper de Szichuan

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati de 2-3 cm.Se aseaza pe foc tigaia cu 2 lingurite de untura si piper de Szichuan. Dupa incingerea unturii, se pune varza. Se amesteca 3-5 minute, se adauga cate o lingura de zahar si sos de soia, 2 lingure de otet. Se amesteca bine, se adauga o lingura praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Risotto cu broccoli si kaiser
Gratin de paste si peste, cu bezea
Mancarica de gulas
Saratele
Medalion de vinete
Prajitura cu tofu si ciocolata
Bulete cu cascaval la cuptor
Cosulete umplute
Ardei umpluti II
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Crutoane aromate
Spirale cu Nutella
Maultaschen cu sos de rosii
Galuste de dovlecei cu sos de sofran