Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca (salata China),untura, sos de soia, otet, zahar, praf de amidon, putin piper de Szichuan

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati de 2-3 cm.Se aseaza pe foc tigaia cu 2 lingurite de untura si piper de Szichuan. Dupa incingerea unturii, se pune varza. Se amesteca 3-5 minute, se adauga cate o lingura de zahar si sos de soia, 2 lingure de otet. Se amesteca bine, se adauga o lingura praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui
Salata Manager
Baclavale traditionale
Spaghetti Carbonara
Supa de rosii
Chec negru
Vinete umplute
Paine cu orez
Savarine
Tarte Flambée
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Caipirinha
Fursecuri fine cu nuci
Sparanghel verde cu bacon
Taameia