Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca (salata China),untura, sos de soia, otet, zahar, praf de amidon, putin piper de Szichuan

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati de 2-3 cm.Se aseaza pe foc tigaia cu 2 lingurite de untura si piper de Szichuan. Dupa incingerea unturii, se pune varza. Se amesteca 3-5 minute, se adauga cate o lingura de zahar si sos de soia, 2 lingure de otet. Se amesteca bine, se adauga o lingura praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Sote de varza chinezeasca cu otet (Cu liu bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficatei de pui
Tamagoyaki
Chiftelute cu porumb
Ardei umpluti
Paine cu iaurt
Crema de zahar ars
Tarta de ciocolata
Tarta rustica cu piersici
Prajitura cu gutui si branza
Dulceata de grapefruit
Friptura de miel in slowcooker
Pogacele cu jumeri
Tort cu mere si nuci
Praz umplut cu ciuperci
Cornuri cu unt