Spanac sote (Chao bo cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Spanac sote (Chao bo cai)

Spanac sote (Chao bo cai)

Ingrediente:

300 g de spanac, sare, ulei, ulei de susan, praf de gust, sos de soia

Mod de preparare:

Se spala foarte bine spanacul. Se scurge de apa si se taie la lungimea de 5-8 cm.Se aseaza pe foc iute tigaia cu 4 lingure de ulei. Cand acesta e incins, se pune spanacul, se rastoarna de cateva ori, se adauga o lingurita de sare. Se amesteca 3-4 minute, se adauga o lingurita de sos de soia, putin praf de gust. Se amesteca si se stropesc cateva picaturi de ulei de susan si mancarea este gata de scos.
  Mentionam ca din spanacul se poate face si salata. Spanacul se spala bine si se opareste in apa fierbinte 2-3 minute. Se scoate, se stoarce si se taie marunt. Dupa aceea se adauga putin sare, otet, sos de soia, praf de gust sau concentrat de pui, ulei de susan si se amesteca bine si salata de spanac este gata de servit.

Adauga comentariu la reteta - Spanac sote (Chao bo cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baclavale traditionale
Rulada de vita cu sunca
Omleta cu orez la cuptor
Somon la cuptor cu sos alb
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Piept de rata cu ciuperci
Prajitura cu mere si brinza
Supa de pui - rapida
Antricot cu sos de piper verde
Piept de pui simplissime
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Supa crema de rosii si morcovi
Tarte Flambée
Spaghetti cu zucchini si rosii
Salata Manager