Spanac sote (Chao bo cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Spanac sote (Chao bo cai)

Spanac sote (Chao bo cai)

Ingrediente:

300 g de spanac, sare, ulei, ulei de susan, praf de gust, sos de soia

Mod de preparare:

Se spala foarte bine spanacul. Se scurge de apa si se taie la lungimea de 5-8 cm.Se aseaza pe foc iute tigaia cu 4 lingure de ulei. Cand acesta e incins, se pune spanacul, se rastoarna de cateva ori, se adauga o lingurita de sare. Se amesteca 3-4 minute, se adauga o lingurita de sos de soia, putin praf de gust. Se amesteca si se stropesc cateva picaturi de ulei de susan si mancarea este gata de scos.
  Mentionam ca din spanacul se poate face si salata. Spanacul se spala bine si se opareste in apa fierbinte 2-3 minute. Se scoate, se stoarce si se taie marunt. Dupa aceea se adauga putin sare, otet, sos de soia, praf de gust sau concentrat de pui, ulei de susan si se amesteca bine si salata de spanac este gata de servit.

Adauga comentariu la reteta - Spanac sote (Chao bo cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Pate Brisee
Piept de pui afumat
Chiftelute
Parmigiana di zucchine
Placinta  cu pui, spanac si branza
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Rulada cu cascaval
Paine rasucita cu crema de branza
Tort de portocale
Inghetata de nectarine si caise
Supa-crema de broccoli
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Um Ali - budinca egipteana din paine
Marmelada de zmeura