Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca, 100 g lapte proaspat, sare, ulei, ulei de susan, zeama de pui sau de oase, o bucata de praz taiat in fasii, praf de gust, praf de amidon

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati lungi de 8-10 cm, late de 1,5 cm. Se aseaza pe foc iute tigaia cu 3 lingure de ulei. Cand acesta e incinsa, se pune prazul si varza, se amesteca 2-3 minute, se adauga 50 g de zeama, lapte, sare, putin praf de gust. Dupa ce se da in clocot, se face focul potrivit. Dupa 3-5 minute, se adauga o lingura ulei de susan, o lingura cu varf praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si mancarea este gata de scos.

Adauga comentariu la reteta - Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de miel in slowcooker
Roastbeef a la Jamie
Dulceata de pere
Friptura de porc cu sorici
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Parmigiana di melanzane
Rulada de omleta
Cornuri cu unt
Rulada de pui
Paine  pe vatra
Varza rosie cu mar
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tarta cu brinza si zmeura
Somon salbatic cu crusta de brinza
Ciuperci umplute cu legume