Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca, 100 g lapte proaspat, sare, ulei, ulei de susan, zeama de pui sau de oase, o bucata de praz taiat in fasii, praf de gust, praf de amidon

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati lungi de 8-10 cm, late de 1,5 cm. Se aseaza pe foc iute tigaia cu 3 lingure de ulei. Cand acesta e incinsa, se pune prazul si varza, se amesteca 2-3 minute, se adauga 50 g de zeama, lapte, sare, putin praf de gust. Dupa ce se da in clocot, se face focul potrivit. Dupa 3-5 minute, se adauga o lingura ulei de susan, o lingura cu varf praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si mancarea este gata de scos.

Adauga comentariu la reteta - Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Maultaschen cu sos de rosii
Tarta sarata din frunze de conopida
Chiftelute din orez
Bulete din ciupercute
Paine pictata
Parmigiana di melanzane
Salata de vara cu mozzarella
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Oua tari cu sos
Rulada de pui intreg
Salata de sfecla rosie cu pui
Salata de telina,citrice si rodie
Pateuri umplute cu sunca