Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)

Ingrediente:

250 g de varza chinezeasca, 100 g lapte proaspat, sare, ulei, ulei de susan, zeama de pui sau de oase, o bucata de praz taiat in fasii, praf de gust, praf de amidon

Mod de preparare:

Varza chinezeasca se taie in bucati lungi de 8-10 cm, late de 1,5 cm. Se aseaza pe foc iute tigaia cu 3 lingure de ulei. Cand acesta e incinsa, se pune prazul si varza, se amesteca 2-3 minute, se adauga 50 g de zeama, lapte, sare, putin praf de gust. Dupa ce se da in clocot, se face focul potrivit. Dupa 3-5 minute, se adauga o lingura ulei de susan, o lingura cu varf praf de amidon dizolvat intr-o lingura de apa. Se amesteca si mancarea este gata de scos.

Adauga comentariu la reteta - Varza chinezeasca cu lapte (Nai you bai cai)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Ciorba de praz cu zeama de varza
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Saratele
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Batoane de cereale
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Paste de spanac cu calamari si rosii
Gugelhupf cu marmelada
Tort cu mere si nuci
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Spinach and Feta Quesadilla
Prajitura de ciocolata