Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Ingrediente:

1.5 l supa de pui ,150 gr orez alb cu bob lung ,2 oua, separat albusul de galbenus ,125 ml zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se da in clocot supa, se pune orezul si se fierbe 15 min. Separat, se bat albusurile pana se formeaza spuma, se adauga galbenusurile si se amesteca. Treptat, se incorporeaza si zeama de lamaie, apoi incet - incet se incorporeaza 2 cani de supa,  amestecand mereu. Compozitia aceasta se rastoarna peste supa si orez, se mai amesteca nitel impreuna si se serveste imediat. Se poate face si cu supa de peste.

 

Adauga comentariu la reteta - Avgolemono - Supa de ou si lamaie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pachetele cu porumb si branza
Stifatho
Chiftelute de calamari
Cozonac Grania
Praz umplut cu ciuperci
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Tarta cu rucola
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Melitzanosalata Agioritiki
Bulete cu cascaval la cuptor
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Ciorba de rosii II
Prajitura cu tofu si ciocolata
Islere
Lasagne cu spanac si branza chevre