Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Ingrediente:

1.5 l supa de pui ,150 gr orez alb cu bob lung ,2 oua, separat albusul de galbenus ,125 ml zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se da in clocot supa, se pune orezul si se fierbe 15 min. Separat, se bat albusurile pana se formeaza spuma, se adauga galbenusurile si se amesteca. Treptat, se incorporeaza si zeama de lamaie, apoi incet - incet se incorporeaza 2 cani de supa,  amestecand mereu. Compozitia aceasta se rastoarna peste supa si orez, se mai amesteca nitel impreuna si se serveste imediat. Se poate face si cu supa de peste.

 

Adauga comentariu la reteta - Avgolemono - Supa de ou si lamaie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Portofele de cod cu fasole verde
Fursecuri simple
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prajitura Latte Macchiato
Melcisori de pizza
Prajitura cu tofu si ciocolata
Oua umplute
Medalion de vinete
Ciocolata
Ciuperci umplute cu legume
Prajitura cu mere caramel
Cirnati cu fenel
Tort de portocale
Prajitura cu gutui si branza
Vinete umplute