Risotto Parmesan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste de spanac cu calamari si rosii
Pui umplut cu telina si morcovi
Saratele
Gratin de broccoli si conopida
Chiftelute de carne
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Bulete din ciupercute
Dulceata de portocale cu ciocolata
Pogacele cu jumari
Salata Manager
Prajitura cu mere caramel
Vegeta de casa
Dovlecei crocanti la cuptor
Rosii umplute cu ton