Risotto Parmesan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vinete umplute
Painici cu busuioc
Compot de rubarba
Tarta cu rucola
Muschiulet de porc cu susan
Fursecuri simple
Caipirinha
Supa de gulii
Prajitura cu mere caramel
Ciorba din pipote de curcan
Parjoale de vara
Tarta cu crema de branza si zmeura
Prajitura cu gutui si branza
Carne de miel in stil mongolez
Banana Daiquiri