Risotto Parmesan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Gratin de paste si peste, cu bezea
Manti
Tarte Flambée
Paste cu ciuperci si rosii
Pui la cuptor
Savarine
Somon salbatic cu crusta de brinza
Um Ali - budinca egipteana din paine
Mincarica de pipote
Barcute de vinete
Spinach and Feta Quesadilla
Dovlecei crocanti la cuptor
Paste cu spanac si gorgonzola
Ciorba de miel