Risotto Parmesan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Cosulete umplute
Rulada cu cascaval
Gogosele din flori de dovleac
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Caramel Tiramisu
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Paine rapida fara drojdie
Supa din trei feluri de peste
Creveti crocanti cu cocos
Pasca cu ciocolata
Pui umplut cu telina si morcovi
Tropical salad with coconut shrimps
Parjoale de vara