Risotto Primavera

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Primavera

Risotto Primavera

Ingrediente:

155 gr mazare ,155 gr sparanghel subtire, taiat in bucati de 3 cm ,1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 morcov tocat ,1 ceapa rosie tocata ,½ tulpina de telina, cubulete ,1 dovlecel cubulete ,250 gr orez arborio ,50 gr parmezan

Mod de preparare:

Se fierb mazarea si sparanghelul in apa sarata, pentru 2 min, se lasa la scurs. Se aduce supa la punctul de fierbere. Se incinge untul si uleiul, se adauga ceapa, morcovul dovlecelul si telina si se amesteca cam 3 min. Apoi se pune orezul si se caleste 2 min. Se adauga jumatate din supa, se amesteca pana la absorbtia totala, se repeta procedeul pana ce orezul devine cremos, cca 25 min. Se amesteca parmezanul, mazarea, sparanghelul. Se serveste imediat, cu extra parmezan.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Primavera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Branza cu verdeturi
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Pogacele cu jumeri
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Pogacele cu jumari
Inghetata de cocos
Salata de ton cu ardei gras
Muffins cu usturoi si ierburi
Butternut umplut
Salsa cruda
Tartiflette
Tiramisu de capsuni si cocos
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Salata de mango