Risotto Primavera

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Primavera

Risotto Primavera

Ingrediente:

155 gr mazare ,155 gr sparanghel subtire, taiat in bucati de 3 cm ,1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 morcov tocat ,1 ceapa rosie tocata ,½ tulpina de telina, cubulete ,1 dovlecel cubulete ,250 gr orez arborio ,50 gr parmezan

Mod de preparare:

Se fierb mazarea si sparanghelul in apa sarata, pentru 2 min, se lasa la scurs. Se aduce supa la punctul de fierbere. Se incinge untul si uleiul, se adauga ceapa, morcovul dovlecelul si telina si se amesteca cam 3 min. Apoi se pune orezul si se caleste 2 min. Se adauga jumatate din supa, se amesteca pana la absorbtia totala, se repeta procedeul pana ce orezul devine cremos, cca 25 min. Se amesteca parmezanul, mazarea, sparanghelul. Se serveste imediat, cu extra parmezan.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Primavera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salata
Friptura de curcan cu mere
Rata la cuptor
Creveti crocanti cu cocos
Crostoni cu miel
Mancarica de gulas
Ardei umpluti cu legume
Aluat cu branza
Pasca cu branza dulce
Inghetata de cocos
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Tarta cu rucola
Antricot cu sos de piper verde