Risotto Primavera

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Primavera

Risotto Primavera

Ingrediente:

155 gr mazare ,155 gr sparanghel subtire, taiat in bucati de 3 cm ,1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 morcov tocat ,1 ceapa rosie tocata ,½ tulpina de telina, cubulete ,1 dovlecel cubulete ,250 gr orez arborio ,50 gr parmezan

Mod de preparare:

Se fierb mazarea si sparanghelul in apa sarata, pentru 2 min, se lasa la scurs. Se aduce supa la punctul de fierbere. Se incinge untul si uleiul, se adauga ceapa, morcovul dovlecelul si telina si se amesteca cam 3 min. Apoi se pune orezul si se caleste 2 min. Se adauga jumatate din supa, se amesteca pana la absorbtia totala, se repeta procedeul pana ce orezul devine cremos, cca 25 min. Se amesteca parmezanul, mazarea, sparanghelul. Se serveste imediat, cu extra parmezan.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Primavera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ficatei cu ceapa, vin si marar
Cheesecake cu rosii si busuioc
Biscuiti cu Nutella
Ghiveci de orez cu legume
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tiramisu de capsuni si cocos
Supa de pui - rapida
Cornuri cu unt
Tort cu mere si nuci
Caramel Tiramisu
Turta dulce din piscoturi
Tarta cu mere
Palet de dames
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tocanita de naut la cuptor