Zilele trecute am fost in oras. Printre altele, am luat si una bucata coasta miel (nici prea-prea, nici foarte-foarte!):
Am aranjat carnea si coastele, le-am spalat si mai bine, apoi le-am pus in oala. Dupa ce-am luat spuma, am turnat cativa morcovi:
Am lasat sa dea vreo doua clocote, apoi am pus o ceapa maruntita, niste albituri rase (amestec de telina cu pastarnac si patrunjel radacina - din congelator) si ceva tarhon uscat:
Am pus in oala cativa taitei (o mana buna) si-am lasat iar zeama sa fiarba, verificand din cand in gand taiteii:
Dupa ce s-au inmuiat pastele, am pus cateva frunze maruntite dintr-o salata. La final am pus bors, am potrivit de sare si-am pus in farfurie.
Am servit ciorba de mielut cu ceva patrunjel uscat si-un ardei rosu (iute rau!).
POFTA BUNA !!
Reteta preluata de AICI !
< Anterior | Urmator > |
---|