Ciorba de miel

Ciorba de miel

CiorbaMiel01-460

Zilele trecute am fost in oras. Printre altele, am luat si una bucata coasta miel (nici prea-prea, nici foarte-foarte!):

CiorbaMiel02-460

Am aranjat carnea si coastele, le-am spalat si mai bine, apoi le-am pus in oala. Dupa ce-am luat spuma, am turnat cativa morcovi:

CiorbaMiel03-460

Am lasat sa dea vreo doua clocote, apoi am pus o ceapa maruntita, niste albituri rase (amestec de telina cu pastarnac si patrunjel radacina - din congelator) si ceva tarhon uscat:

CiorbaMiel04-460

Am pus in oala cativa taitei (o mana buna) si-am lasat iar zeama sa fiarba, verificand din cand in gand taiteii:

CiorbaMiel05-460

Dupa ce s-au inmuiat pastele, am pus cateva frunze maruntite dintr-o salata. La final am pus bors, am potrivit de sare si-am pus in farfurie.

CiorbaMiel06-460

Am servit ciorba de mielut cu ceva patrunjel uscat si-un ardei rosu (iute rau!).

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de   AICI !


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate Gugelhupf
Kisir -  salata de griu
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Tarta cu crema de branza si zmeura
Chec aperitiv,stelute si braduti
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Bulete din ciupercute
Musaca
Salata de telina,citrice si rodie
Ghiveci de orez cu legume
Faguri cu forma
Salata de tortellini
Legume umplute
Dovlecei crocanti la cuptor
Prajitura  cu mac