Ciorba de miel

Ciorba de miel

CiorbaMiel01-460

Zilele trecute am fost in oras. Printre altele, am luat si una bucata coasta miel (nici prea-prea, nici foarte-foarte!):

CiorbaMiel02-460

Am aranjat carnea si coastele, le-am spalat si mai bine, apoi le-am pus in oala. Dupa ce-am luat spuma, am turnat cativa morcovi:

CiorbaMiel03-460

Am lasat sa dea vreo doua clocote, apoi am pus o ceapa maruntita, niste albituri rase (amestec de telina cu pastarnac si patrunjel radacina - din congelator) si ceva tarhon uscat:

CiorbaMiel04-460

Am pus in oala cativa taitei (o mana buna) si-am lasat iar zeama sa fiarba, verificand din cand in gand taiteii:

CiorbaMiel05-460

Dupa ce s-au inmuiat pastele, am pus cateva frunze maruntite dintr-o salata. La final am pus bors, am potrivit de sare si-am pus in farfurie.

CiorbaMiel06-460

Am servit ciorba de mielut cu ceva patrunjel uscat si-un ardei rosu (iute rau!).

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de   AICI !


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tagliatelle a La-Chef-A
Supa gulas
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Chutney de prune
Crema Toffee
Gratin de paste si peste, cu bezea
Feta cu rosii uscate,in ulei
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tarta cu mere
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Somon salbatic cu crusta de brinza
Fursecuri cu gem
Aripi de curcan tandoori
Prajitura cu visine si ciocolata