Ciorba de miel

Ciorba de miel

CiorbaMiel01-460

Zilele trecute am fost in oras. Printre altele, am luat si una bucata coasta miel (nici prea-prea, nici foarte-foarte!):

CiorbaMiel02-460

Am aranjat carnea si coastele, le-am spalat si mai bine, apoi le-am pus in oala. Dupa ce-am luat spuma, am turnat cativa morcovi:

CiorbaMiel03-460

Am lasat sa dea vreo doua clocote, apoi am pus o ceapa maruntita, niste albituri rase (amestec de telina cu pastarnac si patrunjel radacina - din congelator) si ceva tarhon uscat:

CiorbaMiel04-460

Am pus in oala cativa taitei (o mana buna) si-am lasat iar zeama sa fiarba, verificand din cand in gand taiteii:

CiorbaMiel05-460

Dupa ce s-au inmuiat pastele, am pus cateva frunze maruntite dintr-o salata. La final am pus bors, am potrivit de sare si-am pus in farfurie.

CiorbaMiel06-460

Am servit ciorba de mielut cu ceva patrunjel uscat si-un ardei rosu (iute rau!).

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de   AICI !


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere si brinza
Prosciutto di Parma e melone
Salata de mango
Brownies cu miere si seminte
Pasta de leustean
Aripi de curcan tandoori
Placinta  cu pui, spanac si branza
Vinete umplute
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pasca cu branza dulce
Supa de pasare cu fructe goji
Pateuri
Tagliatelle a La-Chef-A
Muffins cu spanac
Cirnati cu fenel