Friptura de porc cu sorici

Reteta culinara » Retete fripturi » Friptura de porc cu sorici

Friptura de porc cu sorici

FripturaSorici05-460

Ingrediente:

carne de porc cu sorici

2 cepe

2 morcovi

patrunjel verde

condimente: sare, piper, maghiran, nucsoara

1 bere


Am cumparat o bucata de carne de porc cu soric, de 1 kg, apoi am crestat soriciul:

FripturaSorici02-460

Am condimentat carnea cu: sare, piper, putina nucsoara si maghiran:

FripturaSorici03-460

Am taiat marunt 2 cepe, 2 morcovi i-am taiat in cateva bucati mai lungi, usturoi pisat, am adaugat patrunjel proaspat si niste apa:

FripturaSorici04-460

Carnea am pus-o in cratita si am bagat-o la cuptor la 180 de grade, pentru o ora si jumatate. Aproape de final, am rasturnat si-o bere peste carne. Cat si-a facut berea datoria (in cuptor), am fiert rapid cateva paste, apoi am pus in farfurii cate-o felie-doua de carne, paste si apoi am presarat zeama lasata de carne in cratita si niste legume:

FripturaSorici01-460

POFTA BUNA !!!

Reteta preluata de  AICI !

Adauga comentariu la reteta - Friptura de porc cu sorici


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de carne
Paste cu spanac si gorgonzola
Vanilla Club
Friptura aromata de porc
Pateu din ficat de porc
Cranberry Muffins
Gratin de paste si peste, cu bezea
Islere
Pateuri umplute cu sunca
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Salata de mango
Tagliatelle a La-Chef-A
Vinete umplute
Maultaschen cu sos de rosii
Ciorbita de pui si fasolica verde