Friptura de porc cu sorici

Reteta culinara » Retete fripturi » Friptura de porc cu sorici

Friptura de porc cu sorici

FripturaSorici05-460

Ingrediente:

carne de porc cu sorici

2 cepe

2 morcovi

patrunjel verde

condimente: sare, piper, maghiran, nucsoara

1 bere


Am cumparat o bucata de carne de porc cu soric, de 1 kg, apoi am crestat soriciul:

FripturaSorici02-460

Am condimentat carnea cu: sare, piper, putina nucsoara si maghiran:

FripturaSorici03-460

Am taiat marunt 2 cepe, 2 morcovi i-am taiat in cateva bucati mai lungi, usturoi pisat, am adaugat patrunjel proaspat si niste apa:

FripturaSorici04-460

Carnea am pus-o in cratita si am bagat-o la cuptor la 180 de grade, pentru o ora si jumatate. Aproape de final, am rasturnat si-o bere peste carne. Cat si-a facut berea datoria (in cuptor), am fiert rapid cateva paste, apoi am pus in farfurii cate-o felie-doua de carne, paste si apoi am presarat zeama lasata de carne in cratita si niste legume:

FripturaSorici01-460

POFTA BUNA !!!

Reteta preluata de  AICI !

Adauga comentariu la reteta - Friptura de porc cu sorici


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Inghetata de nectarine si caise
Chutney de prune
Ghiveci de orez cu legume
Barcute de vinete
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Fursecuri cu gem
Dulceata de pere
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Parmigiana di melanzane
Tarta de ciocolata
Bruschette cu legume si tofu
Inghetata de cocos
Ciorba de praz cu zeama de varza