Ingrediente:
carne de porc cu sorici
2 cepe
2 morcovi
patrunjel verde
condimente: sare, piper, maghiran, nucsoara
1 bere
Am cumparat o bucata de carne de porc cu soric, de 1 kg, apoi am crestat soriciul:
Am condimentat carnea cu: sare, piper, putina nucsoara si maghiran:
Am taiat marunt 2 cepe, 2 morcovi i-am taiat in cateva bucati mai lungi, usturoi pisat, am adaugat patrunjel proaspat si niste apa:
Carnea am pus-o in cratita si am bagat-o la cuptor la 180 de grade, pentru o ora si jumatate. Aproape de final, am rasturnat si-o bere peste carne. Cat si-a facut berea datoria (in cuptor), am fiert rapid cateva paste, apoi am pus in farfurii cate-o felie-doua de carne, paste si apoi am presarat zeama lasata de carne in cratita si niste legume:
POFTA BUNA !!!
Reteta preluata de AICI !
< Anterior | Urmator > |
---|