Cotlete de vinete

Cotlete de vinete

01-460

Poate o sa vi se para o reteta banala,dar va asigur ca este mai buna decat pare.Reteta o am de la niste prieteni calabrezi,eu o fac destul de des,deoarece vinetele le gasesc in toate anotimpurile.Va trebuie:


-2 vinete mari,sau depinde de cate cotlete doriti sa va iasa.
-2 oua
-pesmet (la ochi)
-sare
-sunca felii
-cascaval feliat,eu am pus sottilette
-ulei pentru prajit

Se taie vinetele felii groase cam de 0,5 centimetri,pe lungimea lor.Se sareaza si se lasa la scurs cam 30 minute.Scuzati dar am sarit peste pasajul acesta cu pozele. Apoi se sterg si se prajesc in ulei.

02-460

03-460

Se scot si se pun pe hartie absorbanta.

04-460

Se ia o felie de vanata,si se aseaza deasupra o felie de sunca.

05-460

Deasupra suncii se pune cascavalul ori branza topita

06-460

Daca doriti sa exagerati,mai puneti o felie de sunca deasupra cascavalului,daca nu,puneti alta felie de vanata,si eu le-am inchis cu scobitori la extremitati,de frica sa nu mi se desfaca la prajit.

07-460

Se dau prin ou si pesmet (cine vrea prin faina,ou,pesmet)

08-460

09-460

Si se prajesc in ulei. Se scot pe hartie absorbanta. Sunt bune si calde si reci. Aveti numai grija sa avertizati  sa scoata scobitorile!!

10-460

01-460

 

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de aici !

 

Adauga comentariu la reteta - Cotlete de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Castraveti cu maioneza de avocado
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Cirnati cu fenel
Schichttorte  Baumkuchen
Tort de ciocolata
Ciorbita de pui si fasolica verde
Antricot cu sos de piper verde
Marmelada de zmeura
Aluat cu branza
Turta dulce din piscoturi
Tiramisu
Tort de portocale
Portofele de cod cu fasole verde
Crema de zahar ars