Cotlete de vinete

Cotlete de vinete

01-460

Poate o sa vi se para o reteta banala,dar va asigur ca este mai buna decat pare.Reteta o am de la niste prieteni calabrezi,eu o fac destul de des,deoarece vinetele le gasesc in toate anotimpurile.Va trebuie:


-2 vinete mari,sau depinde de cate cotlete doriti sa va iasa.
-2 oua
-pesmet (la ochi)
-sare
-sunca felii
-cascaval feliat,eu am pus sottilette
-ulei pentru prajit

Se taie vinetele felii groase cam de 0,5 centimetri,pe lungimea lor.Se sareaza si se lasa la scurs cam 30 minute.Scuzati dar am sarit peste pasajul acesta cu pozele. Apoi se sterg si se prajesc in ulei.

02-460

03-460

Se scot si se pun pe hartie absorbanta.

04-460

Se ia o felie de vanata,si se aseaza deasupra o felie de sunca.

05-460

Deasupra suncii se pune cascavalul ori branza topita

06-460

Daca doriti sa exagerati,mai puneti o felie de sunca deasupra cascavalului,daca nu,puneti alta felie de vanata,si eu le-am inchis cu scobitori la extremitati,de frica sa nu mi se desfaca la prajit.

07-460

Se dau prin ou si pesmet (cine vrea prin faina,ou,pesmet)

08-460

09-460

Si se prajesc in ulei. Se scot pe hartie absorbanta. Sunt bune si calde si reci. Aveti numai grija sa avertizati  sa scoata scobitorile!!

10-460

01-460

 

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de aici !

 

Adauga comentariu la reteta - Cotlete de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cornuri cu unt
Pateu din ficat de porc
Dulceata de rubarba
Tropical salad with coconut shrimps
Pui umplut cu telina si morcovi
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Chec aperitiv,stelute si braduti
Tarta sarata din frunze de conopida
Portofele de cod cu fasole verde
Kisir -  salata de griu
Salata de cartofi cu ton
Supa de pui - rapida
Frigarui de pui
Cartofi in crusta de mustar
Poularde au vin (à la Jurassiene)