Ingrediente:
- cartofi
- usturoi
- vin alb sec
- ulei extravirgin de masline
- sare
- piper
- cimbru
- suc de rosii (din cel lichid)
- paste scurte
Am curatat 2 catei de usturoi si i-am pus intr-o oala cu uleiul de masline (cam 2 linguri), la foc mic sa sfaraie putin.
Am adaugat 2 cartofi curatati si taiati cuburi si jumatate de cub de knor vegetal, vin alb (cam jumatate de pahar) am amestecat si am lasat la foc mic sa prinda un pic de culoare, invartindu-i din cand in cand.
Cand cartofii au prins culoare, am adaugat sucul de rosii, putina apa, piper si cimbru.
Eu am pus si un varf de cutit de bicarbonat ca sa-i ia din aciditate sucului de rosii.
Am pus condimentele
Devine asa, insa pe parcurs daca mai trebuie adaugata apa, adaugati, eu asa am facut (ca sa aiba si ceva sos cartofii).
Am fiert pastele, am turnat cartofii deasupra, am amestecat si asta-i tot.
E o reteta la indemana oricui, ieftina si ideala in zilele friguroase.
POFTA BUNA !!!
Reteta preluata de AICI !
< Anterior | Urmator > |
---|