Supa din trei feluri de peste

Reteta culinara » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa din trei feluri de peste

Supa din trei feluri de peste

Inspirata din supa Ioanei pe care am facut-o si mi-a placut asa mult,a luat nastere si supa asta.
Am mai daugat una alta in plus-calamari,lup de mare,vin,morcovi,supa din vegeta facuta de mine-in loc de apa.
Toate intr-una...a iesit o supa exceprionala!

Attached Image



  • 150 g calamari,taiati rondele
  • 250 g somon,taiat bucatele
  • 250 g lup de mare,taiat bucatele
  • 600 g rosii depielitate si taiate bucatele
  • 2 morcoviori feliati
  • 1 ceapa,tocata
  • 3 catei de usturoi,razuiti
  • 3 frunze de dafin
  • 1 praz,taiat rondele
  • 1,5 l supa de legume/apa
  • 150 ml vin alb
  • sare de mare
  • piper
  • safran
  • 2-3 linguri ulei de masline



Se pregatesc ingredientele.

Attached Image

Attached Image

Se inmoaie ceapa si usturoiul timp de 3-4 minutei n ceva ulei de masline.
Se adauga morcovii urmati de rosii si dafin,se condimenteaza cu sare marina,
piper,safran si se mai amesteca 4-5 minute pe foc.

Attached Image

Se toarna supa de legume sau apa.
Eu am facut o zeama din apa fierbinte si vegeta mea de casa.

Attached Image

Se toarna si vinul si se lasa aproximativ 25-30 minute la fiert.

Attached Image

Se adauga prazul,iar dupa 5 minute si pestele.
Se mai lasa la fiert maxim 10 minute pe foc moderat,apoi se opreste focul.

Attached Image

Attached Image

Se serveste calda,dar eu as lasa-o macar vreo jumatate de ora sa traga/sa se combine aromele.
Am servit-o cu o lingura de creme fraiche si ardei iute.
Ai mei fara,dar cu felii de bagheta si creme fraiche frecat cu mustar si marar.

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Supa din trei feluri de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare crocantoase (stil KFC)
Tort de nuci
Bruschette cu legume si tofu
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Salata de telina,citrice si rodie
Tarta cu brinza si zmeura
Supa de pui - rapida
Muschiulet de porc cu susan
Brezel (covrigi nemtesti)
Bulion de rosii
Supa de gulii
Ardei umpluti
Supa de pasare cu fructe goji
Creveti crocanti cu cocos
Cornuri cu unt