Retete Culinare

Retete Culinare

Forum culinar

Alatura-te si tu comunitatii noastre!
Ce ati gatit astazi?
Author: clau_ash

Forum: Retete de mincaruri
Ce dulciuri ati facut azi?
Author: mino

Forum: Retete de dulciuri
Zacusca
Author: mino

Forum: Retete de mincaruri in imagini

 

forum culinar

Retete culinare - artaculinara.ro

Bine ati venit! Pe site-ul nostru puteti gasi o gama variata de retete culinare romanesti si internationale, prezentate cu imagini. O mare parte din retetele culinare prezentate pe site sunt creatia utilizatorilor nostri si sunt insotite de explicatii si imagini care prezinta pas cu pas modul de realizare. La noi gatitul este ridicat la nivel de arta!
Pentru a afla mai multe secrete din bucatarie, va invitam cu drag pe forumul nostru culinar, unde ne putem da sfaturi reciproce si putem invata impreuna sa gatim.

Retete Culinare cu Imagini

Pateu din ficat de por…

Pateu din ficat de porc

Am facut de cateva ori acest pateu si de fiecare data a iesit nemaipomenit de ...

Foxyy Comentarii(2) Aperitive cu imagini

Reteta completa

Paste uriase, umplute …

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta

Ingrediente: 350 g paste uriase 500 g spanac 250 g ricotta 100 g 1 cea ...

Maya Comentarii(0) Paste cu imagini

Reteta completa

Prajitura Latte Macchi…

Prajitura Latte Macchiato

Numele prajiturii vine de la faptul ca in compozitzie are si lapte ( condensat ...

Mutti Comentarii(2) Dulciuri cu imagini

Reteta completa

Supa de dovleac cu gor…

Supa de dovleac cu gorgonzola

Butternut,este un dovleac care are o forma de para si coaja subtire.Pulpa este ...

Maya Comentarii(0) Supe si ciorbe cu imagini

Reteta completa

Prosciutto di Parma e …

Prosciutto di Parma e melone

O reteta usoara,excelenta pentru perioada de vara.Se poate aranja dupa pofta s ...

Maya Comentarii(0) Aperitive cu imagini

Reteta completa

Omleta cu orez la cupt…

Omleta cu orez la cuptor

    140 gr de orez0,5 kg lapte4 oua50 gr parmigiano ras Daca aveti orez ...

Eataly Comentarii(0) Aperitive cu imagini

Reteta completa