Retete Culinare

Retete Culinare

Forum culinar

Alatura-te si tu comunitatii noastre!
Ce dulciuri ati facut azi?
Author: mino

Forum: Retete de dulciuri
Ce am copt azi!?!
Author: mino

Forum: Retete de panificatie si patise...
Ce ati gatit astazi?
Author: mino

Forum: Retete de mincaruri

 

forum culinar

Retete culinare - artaculinara.ro

Bine ati venit! Pe site-ul nostru puteti gasi o gama variata de retete culinare romanesti si internationale, prezentate cu imagini. O mare parte din retetele culinare prezentate pe site sunt creatia utilizatorilor nostri si sunt insotite de explicatii si imagini care prezinta pas cu pas modul de realizare. La noi gatitul este ridicat la nivel de arta!
Pentru a afla mai multe secrete din bucatarie, va invitam cu drag pe forumul nostru culinar, unde ne putem da sfaturi reciproce si putem invata impreuna sa gatim.

Retete Culinare cu Imagini

Paine rasucita cu crem…

Paine rasucita cu crema de branza

Ingrediente: pentru aluat: 700 gr faina 200 ml lapte caldut 100 ml apa calduta ...

Mariette Comentarii(0) Panificatie si Patiserie cu imagini

Reteta completa

Tort de ciocolata cu c…

Tort de ciocolata cu crema de cocos

  Blat: 6 oua (300 g) 130 g faina 10 g praf de copt fara phosphat 20 g ...

Maya Comentarii(1) Dulciuri cu imagini

Reteta completa

Drob de miel

Drob de miel

Eu n-am fiert niciodata carnea, la nici un drob (miel, pui...). Cred ca se pas ...

Foxyy Comentarii(0) Aperitive cu imagini

Reteta completa

Friptura de miel in sl…

Friptura de miel in slowcooker

O coptura lenta, ideala pentru a obtine o friptura de miel care se topeste in ...

Comentarii(0) Mancaruri cu carne - imagini

Reteta completa

Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

Ingrediente: 500 g tuburi de calamari 3 linguri pesmet 1 ou 1 catel de u ...

Maya Comentarii(1) Mancaruri cu peste - imagini

Reteta completa

Paine cu orez

Paine cu orez

INGREDIENTE pentru o paine mica: 250 gr faina de paine150 gr orez cu bobul ...

Nico Comentarii(1) Panificatie si Patiserie cu imagini

Reteta completa